Tefal 45-in-1 Multicooker

03:24Unknown

WOOHOO!!! Dankjewel Tefal en Danny Jansen van 24Kitchen voor dit geweldige cadeautje! Maar eerst wil ik Danny Jansen nogmaals bedanken voor het reviewen van mijn recept en voor zijn mooie boek vol met Indonesische recepten! Momenteel gebruik ik de Tefal rijstkoker 8-in-1 en ben er al helemaal gek op. Nu heb ik een upgrade gekregen met veel meer functies.. Deze magische doos heeft onbeperkte opties zoals rijst, risotto, yoghurt en alles wat je maar kan opnoemen, je zult er zeker verstelt van staan! Vandaag deel ik met jullie mijn ervaringen met mijn nieuwe grote vriend! 
Laten we beginnen met een kijkje te nemen op de uiterlijk van de Tefal rijstkoker. Dit ding is wel wat groter dan normale rijstkokers maar voor mij is dit geen probleem. Boven in is er een soort lens/raam waar je doorheen kan kijken. Het doet me denken aan een raam van een ruimteschip, Knockknock* "Hey there rice, I love you to the moon and back!" Maar terug naar het onderwerp. Eigenlijk is dit wel een geniale uitvinding want je kan tijdens het koken kijken naar je eten zonder het open te doen. Maar om eerijk te zijn werkt het raampje niet zo goed want tijdens het koken komen er allemaal vochtdruppels op het raampje en is het best moeilijk om nog erdoorheen te kijken. Misschien is het raampje niet eens om te gluren! Als ik even wil gluren zou ik toch de deksel moeten opendoen. Wat ik erg speciaal vind aan deze rijstkoker is de speciale bolvormige kom. De rare vorm zorgt ervoor dat je de optimale warmtespreiding hebt. Nog iets dat deze kom geweldig maakt is dat het een anti-aanbaklaag heeft! 
Maar je zou nu vast benieuwd zijn naar wat je er allemaal mee kan doen. Als je naar de foto kijkt zie je zo veel verschillende knopjes. Om eerlijk te zijn wist ik ook niet wat al die knopjes betekende, dus heb ik het instructieboek maar gepakt. Als je een gerecht wil koken kies je eerst het type eten wat je gaat koken; dit kan zijn groentes, vis, kip of wat dikker vlees. Daarna kies je bij de tweede regel welke methode je wilt gebruiken om je gerecht te koken. Tot nu toe heb ik alleen de stew (stoven) en de crust fry (frituren) gebruikt. *SPOILER ALERT* Ik deel gauw een recept waar ik de stew methode gebruik. Naast deze functies is er ook een DIY functie; Do it yourself (Zelf instellen). Hiermee kan je zelf bepalen hoe lang je wilt koken en hoe hoog de temperatuur moet zijn. Ook is er een Delayed start met deze functie kan je de multicooker pas laten koken wanneer jij het wilt. Nu naar het beste gedeelte van de Tefal multicooker; De vooraf ingestelde menu's. Je kan nu met de dessert optie bijvoorbeeld pudding maken en ook je eigen yoghurt!!

Voor nu deze geweldige 45-in-1 Multicooker van Tefal! 

Next week I will drop lots of recipes using this Multicooker! 


Lots of love, Stephy

*Sponsored by Tefal and Danny Jansen(24Kitchen)

featured NL

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram

contact form