Bites We Love

04:09Unknown

Hoi Foodies! Hier ben ik weer met een review van Bites We Love. De laatste paar weken waren erg druk vanwege mijn tentamenweek.. Tijdens het studeren let ik nooit op wat ik eet dus toen ik dit pakketje zag in de brievenbus dacht ik gelijk: "dit komt goed uit!"
Bites We Love is een verantwoord tussendoortje met een mix van gedroogd fruit, noten en ja, ja, CHOCOLA! Wanneer ik even geen concentratie heb pak ik altijd een zak chips of iets super ongezonds wat al kant en klaar in de kast ligt. (want ja, tentamenweek maakt me lui, zelfs zo lui dat ik een appel niet wil schillen en zo lui dat ik geen broodje wil smeren.) Dus dan maar een XL zak paprika chips!! Eerlijk gezegd had ik nooit gedacht dat een zakje genoeg zou zijn. Maar na een zakje is mijn concentratie- en energieniveau gestegen alsof ik net een blikje redbull heb gedronken! Zo kon ik weer een paar uur tegen aan zonder dat ik weer snel moe word. (van redbull en ander ongezond voedsel word ik weer super snel moe.) Eigenlijk klinkt het heel logisch want een suikerpiek wordt altijd gevolgd door een dip.
Wanneer ik de doos open deed stond er al: "Go on, take a bite." Leuk bedacht en de zakjes zien er ook leuk uit! Beetje minimal zodat de inhoud er als het ware uitspringt en dat is waar het om draait. Love that, good job Bites We Love!
Laten we het over de inhoud hebben, ik heb de:
#69 MANGO CHOCO CARNAVAL
Oh jeetje, die mango is echt ge-wel-dig! De paranoten neutraliseerde de smaak weer een beetje en toen dat stukje pure chocola.. SUCH A ROLLERCOASTER OF JOY!
#10 GET ME GOING
Deze mix heeft me door een groot deel van een saai boek bestuurskunde gesleurd, door deze mix is echt studentenhaver! Dit is een mix van gebakken en gechocolateerde pinda's, cranberries en amandelen.
#12 BANANA BREAK
"uhhh.. dit is toch witte chocola?" was mijn eerste gedachte, beetje crunchy maar wat is dat voor een smaak als het geen witte chocola is?! Na een paar gechocolateerde cornflakes had ik het door, er zit yoghurt in! Ik ben niet zo fan van yoghurt maar het was apart maar wel lekker! In de mix zat ook nog amandelen en bananenchips! YES CHIPS! Iets 'wat' lijkt op mijn ongezonde studieroutine. Het chipje was niet zout en het was lekker krokant! Hele lekkere mix! 
#39 TICKET TO THE TROPICS
YASS WEER MANGO! Wat een heaven als er mango in het zakje zit! De naam doet dit zakje echt goed, had het niet anders kunnen noemen. De stukjes kokoschips, zijn schattig. Het is lichtjes zoet en lekker bij de mango! Denk dat dit toch mijn favoriet is hoor! Er zit mango in, stukjes kokoschips en jaaaaa CHOCOLAAA. 


Wat een ontdekking, dit is precies wat ik zocht; Lekker en makkelijk!
Wil jij ook een lekker pakketje ontvangen? Dat kan op hun site BitesWeLove.com
Sponsored by BitesWeLove BV

Much love, Stephy

NL Reviews

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram

contact form