Rrrollend Almere Foodtruckfestival (part 1)

02:54Unknown


Hoi allemaal! Vrijdag was ik naar Rrrollend Almere geweest en ik wou de highlights even delen met jullie!
We begonnen bij de eerste Foodtruck: PachaMama. En ja, laten we meteen beginnen met sushi because.... "All we need is sushi.♡" Don't judge a book by it's cover want wat op een normale zalm rolsushi lijkt blijkt veeeeel meer te zijn. Om te beginnen was de zalm super vers! En wat deze sushi speciaal maakt is de krokante zoete aardappel boven op de sushi.
Rate: 8.5 out of 10

Next up: The Roaming Panda.  That car is tooooooooo die for! Het is letterlijk een panda busje met gezicht en al. Maar laten we het over het eten hebben want niet alleen het busje had mijn aandacht getrokken maar ook de geur. Pfoe uiteindelijk ging ik voor de Seoul Cheesesteak want die bleek zoeter te zijn? Het malse en zoete vlees van de eerste hap was GOD-DE-LIJK. En nog een hap. En nog een hap. Sh*t, het broodje was toch aardig groot.. (en dit was pas de tweede truck). Hij was lekker! 
Rate: 7 out of 10

Na een paar trucks hebben we maar een pauze gehouden om vervolgens IN onze 'pauze' een crêpe te eten bij Crêpes Bubu. Hoe graag ik het ook wou, ik kon niet nog een hele crêpe in me eentje gaan eten. Dus besloten we om hem te delen. Na het discussiëren of we nou de Baileys of Nutella vulling zouden nemen kwamen we er uiteindelijk uit. The old classic: Nuttela (het had eigenlijk ook niet anders gekund). "Never too old for Nutella."
Rate: 7 out of 10

Note:
Dit is pas deel 1!

Lots of love, Stephy

dessert featured

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram

contact form