Rrrollend Almere Foodtruckfestival (Part 2)

03:25Unknown


"Wacht, wat? Er is een deel 2? You eat a lot."
Sorry, not sorry.
Na onze 'pauze' zijn we maar meteen begonnen met een bomb ass deliciousness bij Duck & More. Zoals je het op de foto al ziet; het is een gegrilde mini donut. "Kan je donut grillen?" Blijkbaar is het een ge-wel-dig idee! Dus ja, het is een donut-bun met daarin Pulled Duck, toefje eendenlevermousse en to top it off: cointreau, een sinaasappel likeurtje. Dat was een mond vol... (get it? ;mond vol.) Persoonlijk zou ik de pullend duck geglazuurd hebben met honing. Dit was zeker een van de dingen waarvoor ik naar zo'n foodfestival ga; je komt dingen tegen die je normaal niet zou zien. 
Rate: 7.2 out of 10


En ik liep langs deze truck en dacht wow, thats cute! Had er overigens niks gegeten maar zag er leuk uit en wou dit toch even delen.
Next up.... Cocktails! Springbay Lemonade Cocktails, jullie hebben ons wel verrast hoor! Ik heb de Rosemary Pepper genomen en mijn buddy de Cucumber Cooler. Van de Cucumber Cooler had ik weinig verwacht maar het bleek erg verfrissend te zijn! Naja ik dan de rare mix genomen van rozemarijn en rode peper. JA PEPER! Dit kan je gewoon niet beschrijven. Maar laat ik het toch proberen: een zoete smaak, verfrissend en citroenachtige alcohol (Smirnoff?), ohja en de peper natuurlijk. Echt om te raden! Ik heb denk ik nog nooit zo'n cocktail gedronken waarbij alle smaken gewoon perfect in balans is!!! 
Rate: 20!!! out of 10

Last but not least: Ijsmoment. Om het dagje foodtruckfestival af te ronden nam ik een ijsje. Je raadt nooit welke smaken dit zijn... Minion en Frozen Spin!! Haha, het is dus gewoon bananen ijs met spikkels en smurfen ijs. Yes, they did tell me. Just let me be a child, okay!

Rate: 6 out of 10

dessert featured

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram

contact form