Char Siu Chung Fan
03:23Unknown
Bij het dimsummen met "The Fam" is er altijd Chung Fan. Meestal bestellen wij de Chung Fan die gevuld is met Char Siu. En nu kunnen we het ook zelf gemakkelijk thuis zelf maken! We maken gebruik van een 'steamer'. Let er wel op dat schaal (liefst een vierkante) in de stomer past.
Ingrediënten
230ml Water
70g Rijstemeel
1Eetlepel Maiszetmeel
1Eetlepel Tapiocameel
3Eetlepels Olie
1/4Eetlepel Zout
Stukjes Char Siu
Meng alle ingredienten bij elkaar behalve de Char Siu. Nu kan je de mix in de schaal doen (schaal moet hoog genoeg zijn, plat en ingevet zijn met olie). Zorg ervoor dat de bodem helemaal bedekt is maar let er op dat je niet teveel van de mix in de schaal doet. Nu voeg je er stukjes Char Siu in net zoals op de foto. Na 3minuten stomen kan je de schaal eruit halen en laten laten afkoelen en rollen. Dat was er één... De rest is aan jou ;)
Lots of love, Stephy
0 reacties