Cheese Bombs

03:30Unknown

Is ze in een broodmood ofzo? YES I AM. Hier gebruik ik hetzelfde recept voor het broodje, als dat van de Baked Char Siu Bao.  Ik zou het recept alsnog hieronder plaatsen, kaas is het enige wat nu veranderd is!

Sponge (voordeeg)
20g Geklopte ei
40g Melk
3g Gist
5g Melk poeder
70g Glutenmeel (broodmeel bijvoorbeeld)


Deeg
2g Gist
20g Suiker
1g Zout
15g Water
20g Glutenmeel
15g Ongezouten boter (op kamertemperatuur)

Vulling
Cheddar cheese

Sponge:
Alle ingrediënten bij elkaar mixen en laten rijzen in een ingevette schaal voor 60 minuten. Vergeet niet om er een folie overheen te doen en op een warme plek te zetten, de sponge moet ongeveer 2-3 keer zo groot zijn geworden.

Deeg:
Voeg nu alle ingrediënten behalve boter toe aan de sponge. Wanneer het een geheel is voeg je de boter toe en zo nodig kneden met de hand. Dit laat je weer rijzen voor 30 minuten.

Na het rijzen, het deeg verdelen in stukken van 30gram. Daarna kan je in elk bolletje, de vulling stoppen. Dit lukt het beste om het eerst plat te rollen en dan pas te vullen met de vulling.

Spray nu water op elk stukje brood, zorg ervoor dat het broodje goed vochtig is maar het hoeft ook niet te zwemmen ;). Laat het nu 
nog een laatste keer laten rijzen voor 30 minuten. Veeg een laag geklopte ei op elk broodje wanneer het rijzen klaar is. Nu kunnen ze worden gebakken op 150graden voor 15 minuten!!

Lots of love,
Stephy

featured NL

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram

contact form