Cold Noodles

03:45Unknown

Geweldig is het dat je hiervoor niet per see het recept hoeft te volgen, right? Je kan er van alles in doen, wortels, komkommer, kip, ham, bacon, iPhone 7, chocola, hond. (grapje, de laatste drie dingen zeker niet). Heerlijk om in dit warme weer toch noodles te kunnen eten en achteraf geen spijt krijgen!
Ik schrijf hieronder toch het recept uit wat IK in deze noodles heb gestopt, je hoeft het zeker niet volop te volgen zoals ik al eerder zei. (wel zou ik de Buckweat noodle gebruiken maar aan jou de keus.)

Ingredienten:

Buckweat Noodle
1 Ei (geklopt, gebakken en in reepjes)
1/3 Komkommerreepjes (gekookt en gespoeld in koud water)

1/3 Wortelreepjes (gekookt en gespoeld in koud water)
3 plakken ham (in reepjes gesneden)
1 stuk Selderij (gekookt en gespoeld in koud water)
1 Hele peper (in stukken gesneden)

Bakje kipreepjes (gemarineerd en gebakken)

Ik heb twee pannen met water op het vuur gezet. Een voor de noodles en een voor het groente. Daarnaast ook nog een pannetje voor de kip en het ei. De kipreepjes heb ik eerst in olie gebakken en meteen in de koelkast gestopt, dit geldt voor de ei reepjes ook. Verder heb ik de noodles in het kokend water gezet en de noodles met koud water gespoeld. Hierna heb ik de groente ook gekookt en ook weer gespoeld.

Deze uitleg vond ik een beetje overbodig but oh well, that's how I did it!

Lots of love, Stephy

featured NL

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram

contact form