Original Mooncake | Mid-autumn festival 2016

00:59Unknown

Het midherfst festival is er weer. Dit betekent dat we met z'n alle volop Mooncakes (Maancakes) eten! Het is een traditie om het rond deze tijd te eten, stiekem vind ik het heel erg lekker en boeit de traditie me niet zoveel. Als het kon zou ik de Mooncakes het gehele jaar door eten (hihi)! Ohja, er staat ook een BTS video online op mijn Facebook! 
 Ik wou bijna zeggen dat de mooncakes 'made from scratch' zijn maar sorry guys, de lotuszaad pasta heb ik gewoon in de winkel gehaald (ssttt...). De gezouten eenden eieren daarin tegen zijn wel zelf gemaakt although de eieren zijn ook gehaald bij de boer. Ben je nieuw hier en ben je benieuwd naar de mooncakes van vorig jaar? Dan heb ik ze hier op een rijtje:
Custard Chunky Mooncake

Snowskin Crystal Mooncake
Matcha Green Tea Snowskin


Much love, Stephy

featured foodfun

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram

contact form