Steamed Char Siu Bao
07:28Unknown
Een tijdje geleden heb ik het recept gedeeld van de gebakken Char Siu Bao. De vulling is precies hetzelfde klik hierboven om naar dat recept te gaan! Verder is het broodje een ander textuur, omdat je het natuurlijk stoomt in plaats van bakt. Much love, Stephy
Ingredients:
Dough
Instructions:
- Voeg de meel, het bloem en de suiker bij elkaar in een grote schaal.
- Vul de schaal met met het water en gist en mix het tot een geheel.
- Bedek de schaal met een vochtige doek en laat het 30 minuten rijzen.
- Los het baking powder op in een klein beetje water en kneed dit in het gerezen deeg. Maak nu 16 porties en rol het plat zodat de vulling erin kan.
- Vul elke portie met evenveel Char Siu vulling en knijp het broodje dicht.
- Plaats de broodjes in de stomer en spray water over de broodjes. Laat het nu 12 minuten stomen.
0 reacties