Biscuit cake
03:01Unknown
Biscuit cake
Preparation Time: Servings: one 8inch cake
Ingredients:
Preparation Time: Servings: one 8inch cake
Ingredients:
- 146g bloem
- 1 theelepel baking powder
- 1 theelepel baking soda
- snufje zout
- 240ml water
- 200gr suiker
- 35gr ongezouten boter (gesmolten)
- 15ml olijf/zonnebloem olie
- 1 eetlepel vanille extract
- 1 grote ei
Instructions:
- Oven voorverwarmen op 170 graden
- Knip een stuk bakpapier uit in de vorm van je cakevorm, leg het bakpapier in je cakevorm en vet de rest van de randen in met boter
- Gebruik een grote schaal. Mix de meel, baking powder, baking soda en zout met elkaar
- In een andere schaal los je de suiker op in het water (moet helemaal opgelost worden)
- Voeg er nu boter, vanilla extract en olie toe aan de schaal van nr. 4
- Mix ei in de mix van nr. 5 en voeg daarna de droge ingrediënten rustig toe tot het een gladde mix word
- Giet de mix in de bakvorm en bak het +/- 30 min in de oven (steek een tandenstoker in de taart en als deze er droog uitkomt is je taart klaar!
0 reacties