Meringue Teacup Cake | #TeaTime

01:15Unknown


Thee. Naast het drinken van thee kan je er nog zoveel meer mee doen! Als je mijn Facebook hebt gevolgd weet je vast wel dat ik een toffe theesponsor 'Infinitea' heb gescoord! Met hun theeën mocht ik er iets mee doen en dit is het resultaat. 
De Meringue Teacup Cake. 

Om mijn eerste theerecept van Infinitea af te trappen heb ik een teacup gebruikt, cliché maar het ziet er zo cute uit! 
De thee die ik heb gebruikt is de Peachy Vineyard een erg perzik-achtige thee, ruikt dus heel fruitig. Maar om stukjes thee te vermijden heb ik de thee verwerkt in de biscuit taart.
Oftewel ik heb de thee in de melk laten trekken en dan de melk gebruikt voor de taart.


De taart smaakt naar een chai thee met een perzik smaak. Om de perzik smaak nog meer tot zijn uiting te brengen heb ik stukken gedroogde perzik gebruikt in de slagroom! De Meringue Tea Cake is goed in balans omdat het bittere van de zwarte thee geweldig matcht met de zoete Meringue! 


Meringue

featured foodfun

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram

contact form