Tea Smoked Duck Breast

05:17Unknown


Zo, dit is wel erg lekker hoor! Dus laat ik het maar met jullie delen. Ook heb ik een korte video gemaakt met wat details over het klaarmaken van de eend etc. Deze staat op mijn Facebook!  Ik ga proberen om deze smaak te beschrijven.. maar dat is zo lastig want dit is een verwennerij voor je tastebuds! ;)
De eend is heerlijk medium-rare gebakken en nog lekkerder is dat ik het heb gerookt met de Smokey Lapsang Souchong thee van Infinitea! 
De eend heeft een zachte textuur met een chewy buitenkant. De smaak is overweldigend, de perfecte match tussen zoet en hartig. Verder is de eend lekker mals en sappig omdat de eend eerst is gebakken. (zo houd je de jus van het vlees vast)
Kijk vooral naar de videouitleg en ik ben benieuwd wat jij ervan vind!

Much love, Stephyeasy Infinitea

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram

contact form