Wat is er nou beter om de lente te beginnen met coquilles! Vandaag heb ik voor jullie de coquille carpaccio met wasabi dressing gemaakt. Om het mooi te serveren maar ook om wat meer textuur aan te brengen heb ik een toast gemaakt. De toast is gemaakt van wit brood dus zo moeilijk is het niet om iets moois en makkelijks neer te zetten. Wil jij helemaal in de paasstemming komen voor pasen ? Bekijk dan mijn video op Facebook!
Coquille Carpaccio met Wasabi Dressing
Preparation Time: 15 min Servings: 1 Ingredients:
1 snee wit brood
2 coquilles
Wasabi
Zwarte peper
Olijfolie
Mayonaise
Eetbare bloemen
Instructions:
Snij de randjes van het brood weg en rol het brood zo plat mogelijk
Snij de overige droge randen weg van het platte brood
Snij rondjes uit het platte brood met behulp van verschillende groten (flessen)dopjes of spuitmonden
Gebruik een oven bestendig glas of iets dergelijks waar het brood zijn vorm in kan krijgen
Pak het glas in met een stuk aluminiumfolie en leg het brood erop en bak het voor 10 min op 180 graden
In de tussentijd: Snij de de coquilles in plakjes
Om de wasabi dressing te maken mixen we de volgende ingrediënten , wasabi, zwarte peper, olijfolie en een druppel mayonaise (mayonaise helpt bij het binden van de wasabi en olijfolie)
En nu presenteren door wasabi dressing op het bord te spuiten en de toast te vullen met coquilles. Om het nog mooier te maken is het mogelijk om eetbare bloemen te gebruiken!
Stephyeatsfood is where you will find dishes inspired by my favourite restaurants, on the web or whatever is in the fridge. This blog is for everyone that loves cooking and loves eating even more!
0 reacties