World's first Bubbly Egg Waffle Burger (Hong Kong Style Eggetes)

09:28Unknown


Een bubbly eggwaffle is normaal gesproken een zoetigheid. Ze komen oorspronkelijk uit Hong Kong waar ze dit Gai Dan Chai noemen. Tegenwoordig zie je dit overal met een bolletje ijs en mega veel versiering. Maar terug naar mijn burger: it's the perfect combination between sweet and savoury! Met de juicy black angus burger, lopend eitje en knapperige bacon, daar kan niemand toch 'nee' tegen zeggen?

Much love,
Stephy


JA! je leest het goed, 's Werelds eerste Bubbly Egg Waffle Burger! Gemaakt met een bubbly eggwaffle broodje. Dit idee kwam tijdens mijn droom naar voren en toen ben ik op onderzoek gegaan. Volgens mij heeft niemand dit nog gemaakt? Dus dt betekent dat ik de eerste ben toch:)?!
featured recipes

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram

contact form