Pumpkin soup 10:12Unknown Brrr, het sneeuwt nog net niet maar het begint wel flink koud te worden! Hebben jullie je winterjassen al eruit getrokken? (ik wel hoor) Maar laten we lekker genieten van de herfst, de heerlijke pompoenen en natuurlijk de pumpkin spice! Let's kick start this fall with creamy pumpkin soup! Lots of love, Stephy Pumpkin soupIngrediënten 400gr pompoen (gesneden in plakken) Halve kleine ui (gesneden in blokken) 1 grote aardappel (gesneden in dunne plakken of blokken) 2 eetlepels room zout suiker blokje boter 300gr Bouillon (of evt. alleen water) Instructies: Stoom de gesneden pompoen voor 12 minuten. Verwarm een pan en smelt het stukje boter in de pan. Fruit je uien (dus tot wanneer je ziet dat ze van kleur veranderen en een uiengeur ruikt). Voeg de gestoomde pompoen, aardappel en bouillon toe aan de pan met uien en blijf het geheel koken tot het borrelt. Haal de pan van het vuur en blend tot een papje. Zet de pan opnieuw op het vuur, dit keer op laag vuur. Voeg hier suiker en zout toe naar smaak. Blijf goed roeren en wanneer het kookt, voeg er room aan toe. Garneer met room en serveer eventueel met brood! You Might Also Like 0 reacties
0 reacties